Okrugli stol povodom međunarodnog Dana borbe protiv nasilja nad ženama

"FORUM ŽENA SDP-a, MAKARSKA 24.  STUDENOG 2009. GODINE"

U organizaciji Foruma žena SDP-a Makarske, dana 24. studenog 2009. godine održan je okrugli stol u prostorijama SDP-a u Makarskoj, a povodom obilježavanja međunarodnog Dana borbe protiv nasilja nad ženama.

Više...
 

17. godišnja Konferencija hrvatskih psihologa

HOTEL "LAV", 11. - 14. STUDENOG 2009. GODINE, "PREZENTACIJA PROJEKTA"

 Na 14. godišnjoj Konferenciji psihologa radnog naziva "Odgovornost: osobna, profesionalna, društvena", u sklopu teme "Nasilje naše svagdašnje", mr. Danijela Didić, predsjednica Udruge "Psyhoaktiva", pred oko 50-ak kolegica i kolega psihologa iz cijele Hrvatske prezentirala je projekt Udruge - Psihosocijalni tretman počinitelja nasilja u obitelji na području Splitsko-dalmatinske županije.

Više...
 

Provedba protokola o postupanju u slučajevima nasilja u obitelji 22. 09. 2009. godine

"OKRUGLI STOL ŽUPANIJSKOG POVJERENSTVA ZA RAVNOPRAVNOST SPOLOVA SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE"

Povodom obilježavanja Dana borbe protiv nasilja nad ženama, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Splitsko-dalmatinske županije organiziralo je okrugli stol na temu provedbe Protokola o postupanju u slučajevima nasilja u obitelji, na koji su pozvani i stručnjaci udruge "Psyhoaktiva". Na okruglom stolu sudjelovali su  stručnjaci iz socijalnih, zdravstvenih, prosvjetnih, pravosudnih i drugih relevantnih institucija, organizacija civilnog društva i medija.  Ovo je treći okrugli stol u organizaciji Povjerenstva.

 

Više...
 

Šamar ženi - šamar društvu, 21. rujna 2009. godine

"OKRUGLI STOL UDRUGE DOMINE"

Predsjednica udruge "Psyhoaktiva" dana 21. rujna 2009. godine bila je pozvana sudjelovati na okruglom stolu u organizaciji udruge "Domine" koji je organiziran povodom 10 godišnjice obilježavanja dana borbe protiv nasilja nad ženama. Na tome skupu, pred 20-ak okupljenih predstavnika civilnih vlasti i nevladinog sektora prezentirani su dosadašnji rezultati u provedbi ove zaštitne mjere na području Splitsko-dalmatinske županije.

Više...
 

Stručno predavanje na Prekršajnim sudovima u Sinju i Omišu

"PSIHOSOCIJALNI TRETMAN POČINITELJA NASILJA U OBITELJI"

U utorak, 15. rujna 2009. godine, prof. Željko Jurin, psiholog održao je na Prekršajnom sudu u Omišu stručno predavanje o provođenju psihosocijalnog tretmana počinitelja nasilja u obitelji, a isto predavanje na Prekršajnom sudu u Sinju održala je mr. Danijela Didić. Na predavanjima je sucima pobliže prezentirano prednosti i mogućnosti samog tretmana, kao i neka ograničenja o kojima se treba voditi računa.

Više...
 

Prezentacija PSTN-a 11. 09. 2009. godine

"PREKRŠAJNI SUD U MAKARSKOJ"

 Na poziv predsjednice Prekršajnog suda u Makarskoj, gospođe Ružice Tafra, u petak 11. rujna 2009. godine, predsjednica udruge "Psyhoaktiva", mr. Danijela Didić, održala je stručno predavanje i predstavljanjezaštitne mjere psihosocijalnog tretmana počinitelja nasilja u obitelji. Prezentaciji je nazočilo 11 stručnjaka (sudaca, djelatnike Centra za socijalnu skrb Makarska i predstavnika policije).

Više...
 
  • «
  •  Početak 
  •  « 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  » 
  •  Kraj 
  • »
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Anketa

Psihosocijalni tretman obiteljskih nasilnika je zaštitna mjera čije je provođenje :
 
Baner